• Gjern Skole
    Karina Nørgård Jensen den 17-12-2018
    Kære forældre

Fra skolens side skal lyde en stor opfordring til, at I hjælper jeres børn til at færdes på en sikker måde i trafikken i den mørke årstid.

Det er meget vigtigt at der er for- og baglys på cyklen – og at barnet evt. er iklædt en refleksvest, så bilisterne har en chance for at se dem i god tid. Det gælder både morgen og eftermiddag/aften.

På skolens p-plads er børnene meget usynlige, når de færdes ud og ind mellem biler og busser om morgenen. Her vil det igen være en stor hjælpe for div. chauffører, hvis der er reflekser på tasken/tøjet eller barnet er iklædt refleksvest.

Mht p-pladsen om morgenen, så minder vi om vores lokale aftale: Aflæsning af børn sker v. pizzariaets p-plads eller ved Kultur- og Idrætscentret.

Det handler om jeres børns sikkerhed.
    Tine Sax den 13-12-2018
    4. klasse lavede det dejligste Lucia-optog for os her til morgen...
    Karina Nørgård Jensen den 11-12-2018
    Indskrivning til 0. kl. i skoleåret 19/20

Gjern Skole afholder informationsmøde for forældrene til kommende skolebørn onsdag d. 9. januar fra kl. 17-1830.

Den digitale indskrivning til 0. klasse til skoleåret 2019/2020 er åbent fra 10. december 2018 til 20. januar 2019.

Indskrivning til børnehaveklasse foregår digitalt på nettet
    Indskrivningen kan du finde på www.indskrivning.silkeborgkommune.dk eller via www.borger.dk. I den medsendte vejledning kan du læse om, hvordan du skal gøre.
    Tine Sax den 05-12-2018
    Så kom den endelig - den længe ventede film fra "Gjern har Talent" i fritidsdelen!

OMVENDT JULEKALENDER

Til morgensang i morges fortalte Laura V og Asta fra 3. klasse om projekt "Omvendt julekalender". De fortalte, at omvendt julekalender går ud på, at i stedet for at modtage gaver her i december, så giver man gaver. Det er SOS Børnebyerne, som har lavet julekalenderen, og man kan tjene penge ved at hjælpe til og gøre gode gerninger. Pengene doneres til SOS Børnebyerne, og går til at støtte børn i andre dele af verden til at vokse op i en familie med kærlighed og tryghed. En række af skolens klasser deltager, og i 2. klasse har de endda bygget et beduintelt - midt inde i klassen! Det danner ramme om mange gode snakke og stunder her i december.

Nyhed billede
.